Jenny Huynen

Art with a story

Giraffe

Contact

Jenny Huynen

 

email: jenny@jennyhuynen.nl

 

www.jennyhuynen.nl

 

 

 

Statistiek

Artikelen bekeken hits
93761

Welkom

Hallo allemaal,

Fijn dat je mijn site deze bezoekt!
Ik ben Jenny Huynen, geboren in 1959 te Nuth. Nu woonachtig op een mooi plekje in Wessem. Ik ben moeder van vier prachtige kinderen en oma van vier geweldige kleinkinderen!
Dat ik een artistieke aanleg had kwam ik achter toen ik vanaf 1997 veel therapieën heb gevolgd. Vooral bij de creatieve therapieën voelde ik steun en inzicht en had ik een sterk gevoel dat ik deze manier van werken niet meer los moest laten, omdat ik het innerlijke buiten mij kon plaatsen.
Mede daardoor kon ik nieuwe stappen zetten om mijn verleden te verwerken en begon mij artistiek te ontwikkelen als autodidact
In de loop der tijd heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Ik werk altijd vanuit mijn gevoel.
Ik ben begonnen met tekeningen en klei, daarna met wortels van planten of bomen. Ik bewerk ze altijd onderste boven en werd mij ervan bewust dat de wortels de basis zijn van je bestaan. Die basis heb ik niet gehad. Daardoor ben ik hier altijd naar op zoek. Door het gebruik van de wortel probeer ik iets moois te creëren. Gaande weg ben ik ook met steen aan de slag gegaan. Weer een hele nieuwe uitdaging!
In mijn werken kun je mijn proces volgen, als je er voor open staat!


Ikzelf heb er veel steun door en hoop ik dat ik mensen op een of andere manier kan bereiken met mijn werk!
In Januari 2014 heb ik mijn eerste officiële expositie gehad in de Boven kamer te Helden. Dit is een goede zet geweest in de verdere groei van mij. Ik heb mijn proces via mijn werk gedeeld met mensen. Ik heb leren afstand doen van mijn beelden. Ik heb mensen ontroerd en ben daardoor sterker geworden. Ook heb ik veel inspiratie opgedaan!
Ik hoop dat jullie veel hebben met het bezoeken van deze website!
Graag hoor ik wat jullie er van vinden.

 


Liefs Jenny

Zonder toestemming is het niet toegestaan foto's of teksten van deze pagina te gebruiken.

hubbie.info